Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠO ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΦΕΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΟΣΟ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ... ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΦΕΝΤΡΕΣ ΙΣΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΑΦΕΝΤΡΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ... ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΕΤΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...Η ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΑΦΕΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ,ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ...ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ... ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ...ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου